Review: Προϊόντα οικιακού κλιματισμού

Νέα σειρά οικιακών εφαρμογών κλιματισμού, με την πλέον προηγμένη τεχνολογία, προτείνει η Toshiba.


Για την Toshiba, η ποιότητα αποτελεί βασική προτεραιότητα, γι’ αυτό φροντίζει πάντα να μελετά, να σχεδιάζει και να δημιουργεί πρωτοποριακά συστήματα κλιματισμού προσφέροντας την υψηλότερη απόδοση στην αγορά. 

Οι μονάδες της Toshiba έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεών τους στο περιβάλλον, γεγονός που αντανακλάται στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και κυρίως στην υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητά τους. 

Ακολουθώντας τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία, αντί για την τυπική θερμοκρασία ενεργειακής αξιολόγησης, τα συστήματα κλιματισμού της Toshiba, αξιολογούνται με βάση τη νέα μέθοδο σε διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας σε πλήρες και μερικό φορτίο. 

Η Toshiba, ως εφευρέτρια της τεχνολογίας Inverter, διατηρεί ένα εξαιρετικά υψηλό τεχνολογικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της. Με την ανάπτυξη του νέου και εξαιρετικά αποτελεσματικού συστήματος DC Hybrid Inverter, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ικανότητά της να καινοτομεί και να δημιουργεί κλιματιστικά με εξαιρετικά υψηλή ενεργειακή απόδοση και σημαντική μείωση της εκπομπής ρύπων βοηθώντας στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.


Εξοικονόμηση ενέργειας με Daisekai

Μονάδα τοίχου που σχεδιάστηκε στοχεύοντας στην τελειότητα και την απόλυτη, άνεση: βελτιωμένη αποδοτικότητα με υψηλή ενεργειακή κλάση SEER Α+++ τεχνολογία με προηγμένο ηλεκτρονικό έλεγχο και χαρακτηριστικά που μειώνουν σημαντικά την ετήσια κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 30% σε σχέση με άλλα συστήματα της αγοράς. Με ισχυρό σύστημα ελέγχου της ποιότητας του αέρα, οι εσωτερικοί ρύποι παγιδεύονται στον ενσωματωμένο ιονιστή αέρα του εναλλάκτη θερμότητας. Όταν το κλιματιστικό δέχεται την εντολή να σταματήσει, ο εσωτερικός ανεμιστήρας παραμένει ενεργός για μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο από τυχόν υγρασία και κατόπιν απενεργοποιείται αυτόματα.

Szamia Plus με υβριδική τεχνολογία

Κομψή μονάδα τοίχου με μοντέρνο και συμπαγή σχεδιασμό που συνδυάζει βελτιωμένη ενεργειακή αποδοτικότητα με ελεγχόμενη ποιότητα εσωτερικού αέρα. Χρησιμοποιεί την υβριδική τεχνολογία DC inverter της Toshiba, που ελέγχει και ρυθμίζει αναλογικά την απόδοση της μονάδας. Είναι εξοπλισμένη με σύστημα ελέγχου ποιότητας αέρα IAQ και εξαιρετικά ισχυρά φίλτρα για την προστασία έναντι των ιών και των βακτηριδίων, ενώ η λειτουργία αυτοκαθαρισμού του στοιχείου απομακρύνει την υγρασία από τα εσωτερικά μέρη της μονάδας.

Φιλτράρισμα 3 σε 1 με Avant

Προηγμένη μονάδα με τεχνολογία Inverter. Εξασφαλίζει ιδανική θερμοκρασία με υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικά χαμηλή στάθμη θορύβου. Ο μοντέρνος συμπαγής σχεδιασμός της, εναρμονίζεται με τη διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου. Διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος 3 σε 1 για τη μείωση βακτηριδίων, την πρόληψη αλλεργιών και τον περιορισμό οσμών. Η πρόσοψη της μονάδας είναι αποσπώμενη κάνοντας τη συντήρηση πιο εύκολη.

Μονάδα δαπέδου Bi Flow

Καινοτόμος και μονάδα δαπέδου με σύστημα διπλής εξόδου του κλιματιζόμενου αέρα. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν εάν επιθυμούν, ο αέρας να εξέρχεται από τη μία ή και τις δύο εξόδους που βρίσκονται στο επάνω και στο κάτω μέρος της πρόσοψης της μονάδας. Η διοχέτευση θερμού αέρα από το κάτω μέρος της πρόσοψης προσφέρει εξαιρετική άνεση στη θέρμανση ακόμα και των πιο ψηλοτάβανων χώρων και αποτελεί καινοτομία της Toshiba. Πρωτοποριακός σχεδιασμός με μικρές διαστάσεις, που επιτρέπουν την τοποθέτησή της σε οποιαδήποτε χώρο.


Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία «AHI Carrier Α.Ε.» είναι υπεύθυνη για τη διανομή και τη τεχνική υποστήριξη των προϊόντων κλιματισμού της Toshiba, Carrier και Efergy στην Ελλάδα, τη Κύπρο και τα Βαλκάνια, έχοντας τα γραφεία της στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Η εταιρεία έχει καταφέρει να εδραιώσει την παρουσία της στο χώρο, καταλαμβάνοντας πλέον ηγετική θέση στις αγορές, στηριζόμενη στη δέσμευσή της έναντι των πελατών της, για την ποιότητα και την αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.